Producció i Assessorament Musical ……………………………………………. Production & Musical Advice

Contacte

Hola, estarem encantats de que et poses en contacte amb nosaltres per al què necessites. /

Hola, estaremos encantad@s de que te pongas en contacto con nosotr@s para lo que necesites. /

Hi, we are happy that you get in touch with us for what you need./

 Produccions A LA CORDA:

   +34. 654. 48. 58. 97   Eugènia

 +34. 696. 12. 08. 12     Dario    

info@alacorda.com

 

[Qui ho gestiona?]

Eugènia Saval Llorca. Músic freelance des de l’any 2000 en agrupacions de cambra, música moderna i sobretot en orquestra clàssica. Títol superior de música i premi extraordinari final de carrera en l’especialitat de Violí i títol de professor de música en l’especialitat de Piano. Màster en Música per la Universitat Politècnica de València. Treball d’investigació centrat en la influència de la música contemporània en l’audiència.Certificat d’Estudis en Rítmica Jacques Dalcroze per a professors, a l’Institut Llongueres de Barcelona. Actualment compagina la producció, gestió i promoció pedagògica de serveis i projectes musicals a Produccions A LA CORDA amb el perfeccionament pedagògic a Ginebra, a l’HEM-Institut Jacques Dalcroze (Suïssa). Al mateix temps també participa en altres projectes de creació i interpretació musical.

Dario Herraiz Sabater. Més de deu anys d’experiència com a músic professional en agrupacions clàssiques i altres estils. Títol superior de música en l’especialitat de Violí. Llicenciat en Història de l’Art, ha gestionat projectes d’exposicions d’art a Berlin (Alemanya). Màster en Pensament Filosòfic Contemporani per la Universitat de València. Finalitza el seu treball d’investigació centrat en la repercussió de la música actual com a instrument transformador de la societat. Màster Performance en Viola a la Musikhochschule de Basel (Suïssa). Actualment amplia els seus estudis amb un Màster en Teoria de la Música a l’HEM (Haute École de Musique- Genève), al temps que desenvolupa les tasques de gestió, coaching i assessorament musical a Produccions A LA CORDA.

[¿Quién lo gestiona?]

Eugènia Saval Llorca. Músico freelance desde el año 2000 en agrupaciones de cámara, música moderna y sobre todo en orquesta clásica. Título superior de música y premio extraordinario final de carrera en la especialidad de Violín y título de profesor de música en la especialidad de Piano. Máster en Música por la Universidad Politécnica de Valencia. Trabajo de investigación centrado en la influencia de la música contemporánea en la audiencia. Certificado de Estudios en Rítmica Jacques Dalcroze para profesores, en el Institut Llongueres de Barcelona. Actualmente compagina la producción, gestión y promoción pedagógica de servicios y proyectos musicales en Produccions A LA CORDA con el perfeccionamiento pedagógico en Ginebra, en el HEM-Instituto Jacques Dalcroze (Suiza). Al mismo tiempo también participa en otros proyectos de creación e interpretación musical.

Dario Herraiz Sabater. Más de diez años de experiencia como músico profesional en agrupaciones clásicas y otros estilos. Título superior de música en la especialidad de Violín. Licenciado en Historia del Arte, ha gestionado proyectos de exposiciones de arte en Berlín (Alemania). Máster en Pensamiento Filosófico Contemporáneo por la Universidad de Valencia. Finaliza su trabajo de investigación centrándose en la repercusión de la música actual como instrumento transformador de la sociedad. Máster Performance en Viola  en la Musikhochschule de Basel (Suiza). Actualmente amplia sus estudios con un Máster en Teoría de la Música en el HEM (Haute École de Musique-Genève), al tiempo que desarrolla tareas de gestión, coaching y asesoramiento musical en Produccions A LA CORDA.

[Who manages it?]

Eugènia Saval Llorca. Freelance musician since 2000 in chamber music, modern style groups and classical orchestra. Graduate in Piano and prize awarded to the outstanding graduate in Violin. Master of Music in Universitat Politècnica de València. Labor research focused on the influence of contemporary music in the audience. Certificate of Studies in Rhythm Jacques Dalcroze for teachers, at the Institut Llongueres of Barcelona. Currently she combines the production, management and pedagogical promotion of musical projects and services at Produccions A LA CORDA while the improvement in pedagogical skills in Geneva, at HEM-Institut Jacques Dalcroze (Switzerland). At the same time she also participates in other projects of musical creation and interpretation.

Dario Herraiz Sabater. Over ten years of experience as a professional musician: classical groups and other styles. Graduate in Violin. Degree in Art History, has managed exhibition art projects in Berlin (Germany). Master in Contemporary Philosophical Thought by Universidad de Valencia. Nowadays he finishes his Master research focused on the repercussions of current music as instrument transformer of society. Master Performance in Viola player at the Musikhochschule- Basel (Switzerland). Currently he studies a Master in Musical Theory at the HEM (Haute École de Musique- Genève), while combining the advice, coaching and management on musical services at Produccions A LA CORDA.

7 responses

 1. Anònim

  Ens agrada moooooooltttttttttt!!!!!!!! Que tingueu moltíssima SORT!!!!!!!

  Desembre 1, 2011 a les 22:28

  • Júlia

   magnífica pàgina!!!!

   gener 29, 2012 a les 13:54

 2. Belen

  Estic totalment emocionada!!!! que valents, que artistes, quanta belleza! espere que vos vaja molt molt be! i mes en lo bonics que sou! molts besets!

  febrer 23, 2012 a les 22:55

 3. Aitana

  El concert del darrer diumenge 17 de juny a Oliva, trobe que va estar d’una qualitat excepcional .
  Una abraçada i salut !

  Juny 19, 2012 a les 10:32

 4. MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS I A TOTES QUE ASSITIREU AL CONCERT I QUE VAU FER POSSIBLE QUE HI FÓRA UN ÈXIT!
  En poder penjarem alguns fragments per a que pugueu gaudir d’alguns moments musicals del darrer dissabte.

  Juny 22, 2012 a les 14:01

 5. moni

  jope?! que grabaciones tan representativas de lo profesionales y las personas que sois. os quiero.

  Octubre 26, 2012 a les 13:01

 6. M’ha encantat la página!!! Moooooooooooolt personal i perfecta!!

  Setembre 22, 2013 a les 18:26

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s