Producció i Assessorament Musical ……………………………………………. Production & Musical Advice

Benvinguts

a Produccions A LA CORDA

Què és?

Produccions A LA CORDA és una productora musical que ofereix eixides i accessibilitat laboral als músics professionals. Des de la base del músic freelance, que es dedica a treballar en diferents aspectes i facetes artístiques, produccions A LA CORDA forma una xarxa artística accessible i propera per a clients i freelancers de tot arreu.

Produccions A LA CORDA treballa per a innovar i desenvolupar la gestió i organització de qualsevol tipus de projecte o esdeveniment que requerisca un servei musical o artístic, realitzant una producció i un assessorament especialitzat, professional i de qualitat.

Produccions A LA CORDA té com a propòsit fonamental que la Música i l’Art arriben a tots els àmbits de la nostra societat actual contemporània.

Quins serveis oferim?

Serveis en CELEBRACIONS: cerimònies de casament (religiosa i civil), còctels, aniversaris, vetllades musicals i enterraments.

Serveis COMERCIALS: càterings, festes privades, màrqueting d’empresa a nivell musical (màrqueting musical), fires, amenitzacions, matinées, soirées i degustacions de vins.

Serveis ARTÍSTICS: galeries d’art, fires, inauguracions-vernissage, exposicions, presentacions, espectacles i actes culturals, recitals de poesia, col·laboracions amb el teatre, cine, curtmetratges, documentals, bandes sonores, videoclips, i performances.

Serveis MUSICALS:  enregistraments, amenitzacions, concerts en directe i també projectes i programacions musicals per a auditoris, centres culturals i entitats privades.

Serveis PEDAGÒGICS: projectes educatius i tallers pedagògics enfocats a la sensibilització musical, formació musical i instrumental. [Mira ARA! Tallers Musicals ACTUALS.]

Com ho fem?

PROXIMITAT i EXPERIÈNCIA. Produccions A LA CORDA és un nexe d’unió entre MÚSICS i CLIENT-USUARI que facilita el contacte directe entre les dues parts. Hem participat durant anys i seguim treballant des de diferents àmbits assessorant a nivell musical per a que els usuaris puguen confiar i queden vertaderament satisfets amb el resultat d’incloure la música en els seus esdeveniments. Al mateix temps valorem la professionalitat i contractació laboral dels músics que hi formen part.

CONNEXIÓ MULTIDISCIPLINÀRIA. En Produccions A LA CORDA considerem que la música és un art adaptable a molts esdeveniments de la societat actual. Per això oferim serveis musicals que tracten de connectar diferents àrees que puguen requerir i enriquir-se amb la presència de música i músics en directe.

PERSONALITAT PRÒPIA i ADAPTABILITAT. Produccions A LA CORDA la composen músics professionals freelance procedents de diferents àrees i estils. Té la possibilitat de formar tant agrupacions clàssiques com modernes amb un repertori variat i adaptable a l’esdeveniment en concret, oferint sempre una qualitat musical professional.

MOBILITAT i QUALITAT. En Produccions A LA CORDA proposem un àmbit d’actuació tant a nivell nacional com internacional amb possibilitat de desplaçament. No obstant, degut a la universalitat de la música i l’àmplia xarxa de músics a tot arreu prioritzem la contractació de professionals locals sempre respectant la qualitat musical òptima. Consultar disponibilitat.

I què més…?

Des de Produccions A LA CORDA continuem treballant per a ampliar el nostre ventall de propostes i activitats.

No dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres per a que t’ajudem a donar-li forma a qualsevol projecte o idea que cregues puga requerir la presència musical.

info@alacorda.com

 +34. 654.48.58.97     Eugènia

Dario          +34. 696.12.08.12